076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl

Een website welke niet gevonden wordt,

is een visitekaartjes wat in een la blijft liggen

 

SEO specialist voor bedrijven welke vindbaar willen zijn

Grafisch ontwerpbureau

Ieder bedrijf kent groeifases. In het jaar 2000 begonnen als grafisch ontwerpbureau. Toen kwam de behoefte van klanten om niet alleen hun grafische uitingen weg te kunnen leggen bij hetzelfde bureau maar ook de websites.

Webdesign

En dus werd webdesign toegevoegd aan de diensten. Eerst statische websites en later kwamen daar de CMS websites bij; websites waarbij de klant zelf wijzigingen aan kan brengen.

Een website welke niet gevonden wordt, is als een visitekaartje wat ergens in een la blijft liggen. Dus vindbaarheid, zoekmachine optimalisatie was de volgende stap. Met SEO bereiken wij goede resultaten waar wij zelf ook, niet echt merkwaardig ;) super enthousiast van worden.

Content marketing

Content marketing is er stilletjes aan toegevoegd. Je kunt geen SEO doen zonder content. Content is een krachtige tool om een website beter vindbaar te maken, meer links te verkrijgen en dus meer klanten te krijgen. Als SEO specialist moet je dus wel alles over content weten. Weer een vinkje toegevoegd aan ons dienstenpakket.

We zijn allebei gedreven zzp'ers van huis uit en we hebben met a-merkwaardig onze krachten gebundeld om met passie jouw bedrijf, product of dienst op pagina 1 van Google te krijgen. 

Ingrid Bastiaansen

Gert Brouwer - Webdesigner

Gert Brouwer

SEO resultaten welke staan voor iedere website

SEO bedrijf met korte lijntjes

In iedere website 'bijten' wij ons helemaal vast om beter te scoren als de concurrentie. Of het nu gaat om op pagina 1 van Google te komen of om een nieuwe website, wij staan te trappelen om de uitdaging met je aan te gaan. Nu jij nog!

Wij houden niet van 'keuzemenu's' aan de telefoon maar hechten meer waarde aan direct contact. Bel je ons dan heb je meteen de juiste persoon aan de lijn.
Iemand met verstand van SEO & websites en begrijpt waar je het over hebt zonder dat je doorverbonden moet worden. Korte lijntjes dus.

Online marketing bureau met hoge resultaten in Google

Hoewel wij heel veel kennis in 'eigen huis' hebben, wil dat niet zeggen dat wij altijd alles zelf doen. Indien nodig schakelen wij andere (net zo enthousiaste) partners in.
Partners welke ons kunnen versterken zoals bijvoorbeeld SEO tekstschrijvers of fotografen (voor website ontwikkeling). Deze externe partijen zijn selectief en heel weloverwogen gekozen om je het beste totaalconcept te kunnen bieden.

Hoe werken wij?

Eerst gaan we kijken waar we verbeteringen aan kunnen brengen. Natuurlijk hebben we vaak al wel een idee welke kant het op moet gaan. Maar een goede analyse is voor ons een goede leidraad om jouw beleid uit te stippelen. 

Na de analyse gaan we aan de slag. Waarmee?
Dat is voor iedere klant weer anders. Voor de een is de website technisch niet op orde, voor de ander moet naar de content gekeken worden. Vaak is het een combi van deze twee zojuist genoemde factoren. Weer een ander heeft nog geen Google account (analytics & webmaster tools). Of heeft het wel maar heeft geen idee wat ze ermee kunnen. Niet echt merkwaardig ook.

Of jouw bedrijf kan beter Social Media inzetten, maar weet niet goed 'hoe', 'wat' en 'wanneer' en wil graag advies hierover. Of dat er bijgesprongen wordt met Social Media. Ook hiermee helpen we jouw bedrijf graag verder.

Vaak is het een samenspel zijn van verschillende factoren welke op orde gebracht moeten worden. Altijd weer een leuke uitdaging. Een puzzel welke we tot het laatste stukje kunnen leggen.

SEO en website vragen

Kun je op deze website bepaalde SEO of website gerelateerde diensten niet vinden? Of heb je een vraag over SEO of over websites welke je niet beantwoord ziet op deze website? Voor ons is niets merkwaardig; bel ons gewoon op of stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen en/of opmerkingen.
Afspraak maken
of brainstormen?
Bel 076 204 55 00